ZAKELIJK

[vc_row padding_top=”10″ padding_bottom=”10″][vc_column][vc_single_image image=”1473″ img_size=”medium-thumb” css=”.vc_custom_1527674728217{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][wpc_custom_heading heading=” ZAKELIJK” colored_line=”yes” size=”medium”][vc_column_text css=”.vc_custom_1527674620594{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]Naast de reguliere particuliere markt, levert en verzorgt Stoneland eveneens de zakelijke markt. Deze tak van ondernemers voorziet Stoneland van een uitstekende natuursteen product. Voor de zakelijke markt geldt betrouwbaarheid, goede en juiste adviezen, projectmatig meedenken en snelle levertijden. Daarbij levert Stoneland een product met in juiste prijs en A kwaliteit verhouding.

Het plaatsen en leggen, van de door Stoneland geleverde natuursteen producten kunnen ook aan Stoneland worden opgedragen of worden uitbesteed. Tevens en toch zeer belangrijk, is Stoneland in staat om gespecialiseerde producten op maat te maken, dus volledige herstelwerkzaamheden uit te voeren. U ontvangt, voordat u de opdracht aan Stoneland verstrekt, vooraf een volledige omschreven gespecificeerde Aannemers prijsaanbieding.

Ook bent u in de gelegenheid om met uw relatie onze showroom in Rotterdam te bezoeken. Wij heten u en uw relaties dan ook van harte welkom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]