Vensterbanken Rotterdam

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1581864327467{margin-right: 30px !important;margin-left: 30px !important;}”]

Natuursteen vensterbank Rotterdam

Een natuursteen vensterbank op maat kopen doet u voordelig & snel bij Stoneland ! Naast een prachtige collectie vensterbanken van natuursteen, waaronder topkwaliteit Belgisch hardsteen, graniet, basalt, marmer en dolomiet, staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, scherpe prijzen en een snelle levertijd. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een mooi maatwerk product dat secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak. Onderstaand vindt u al onze natuursteen vensterbanken. Natuursteen vensterbank Rotterdam.

Vensterbanken van natuursteen

Kent u het oogstrelende effect van de zon, gereflecteerd op een vensterbank van natuursteen? Bij Stoneland  hoeft u alleen de maten van uw vensterbank maar door te geven. Wij hebben, door onze eigen steenzagerij, een bijzonder korte levertijd. Bovendien hebben wij unieke en hoge kwaliteit natuursteen gewoon in voorraad. U kunt uw vensterbanken dan ook in een kort tijdsbestek ontvangen. Wilt u de natuurstenen vensterbanken zelf plaatsen of laat u dan ook liever over aan een echte expert? Bij Marmer en Natuursteen Bewerkingsbedrijf Stoneland kunnen we u ook daarbij prima van dienst zijn. Het vervaardigen van vensterbanken op maat en de plaatsing in uw woning of bedrijfspand is één van onze specialisaties.

OFFERTE NODIG?
Bel ons voor gratis advies!

bel 010 8445363

Uw vensterbank van graniet, marmer of composiet?

Wilt u één of meerdere vensterbanken op maat laten maken en kiest u daarbij voor natuursteen? Een prima keuze want natuursteen is mooi, hoogwaardig en heeft een bijzonder lange levensduur. De uitstraling van echte natuurlijke steensoorten is in de bouwkunst dan ook ongeëvenaard. Heeft u een voorkeur voor een raamomlijsting van marmer, graniet of composiet? Of past Belgisch hartsteen meer bij uw smaak en de bouwstijl van uw woning? Bij Stoneland kunt u van al deze steensoorten uw vensterbanken laten vervaardigen. Keurig op maat en snel. Wilt u gelijk bestellen? Bel of mail dan uw maten door. Wij sturen u vooraf een offerte op maat en zorgen voor een vlotte verwerking van uw opdracht. Wilt u eerst graag voorbeelden zien van onze steensoorten of kant en klare vensterbanken? Ook dan bent u van harte welkom. U mag vrijblijvend langskomen in onze showroom en persoonlijk de schoonheid van onze natuurstenen vensterbanken bezichtigen.

 

 

 

 

 

 

 

Bovendien kunt u al uw vragen stellen en de schoonheid van onze natuurstenen keukenbladen hoogstpersoonlijk komen bezichtigen. U mag ons bellen voor een afspraak, vrijblijvend offerte of een bezoek brengen aan onze showroom tijdens onze openingsuren. In de showroom van Stoneland gevestigd in Rotterdam staat de koffie voor u klaar
.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″]

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]